Sider

9/3/10

A new beginning

Nå har jeg har slettet alle innleggene på bloggen, helt fra 2008 og fram til nå. Det føles fint; jeg er klar for en forandring. Nytt design har jeg forsøkt å lage også, men det er noe småtteri her og der som jeg må fikse før det er ferdig.

Jeg kommer til å fortsette å blogge om foto, og kanskje ikke om så mye annet. Har litt lyst til å komme med photoshop-tips og hjelp til fotografering også, hvis det er noen som er interessert nok til å komme tilbake og lese om sånt. Har for få lesere til å gjøre sånne ting, kanskje, men så lenge jeg synes det er gøy, så!

De kommende innleggene vil sikkert bestå av bilder jeg har tatt tidligere, men etter det begynner jeg for fullt. Håper de som leste før fortsetter å stikke innom en gang i blant!

Image and video hosting by TinyPic

4 comments:

 1. Ååh..det blei FINT! Kommer jo såklart til å fortsette å lese :)

  ReplyDelete
 2. Tusen takk for det:) det andre bildet er sort/hvitt. Jeg har ingen problemer med å få det frem..men skal fikse størrelsen på de når je får nettverkstilgang på macen, synes det er penest når bildene er like store over hele bloggen:p kanskje det kommer seg da.

  Og jeg liker opplegget på "nye" bloggen din! Selvsagt kommer jeg til å lese videre:)

  ReplyDelete
 3. Designet ble kjempefint! Kommer selvfølgelig fortsatt til å lese:)

  ReplyDelete