Sider

2/28/11

Here we are, trapped in the amber of the moment. There is no why.

Sans makeup

Får nesten litt prestasjonsangst av at det er så mange som kommer innom her nå. Haha! Så kan jo skuffe dere allerede nå ved å poste et halvgreit bilde av meg selv. Jeg kan ikke alltid levere 100% vet dere. Altså, jeg tenker jo på å bli robot da, men det er så dyrt!!

Vel, i morgen skal jeg til frisøren, og så reiser jeg til Oslo på onsdag. Da skal jeg bare se på alle de rare menneskene, ta litt bilder, møte en av mine beste venner, tvinge henne til å spise ben&jerry's med meg, gå på japanphoto og late som om jeg har råd til alt de har der inne... Bare sånne ting som er gøy. Hvis jeg ikke blir drept i folkemengdene da. Det kan jo skje. VM vet dere..

19 comments:

 1. Fint det bildet der også, da! Som alle de andre du legger ut :) Jeg bor i Oslo, og har ikke blitt most i folkemengdene ennå. Men jeg var bortreist i helga, og det var vel da sjansen for det var størst.. :P

  ReplyDelete
 2. FINT :D
  Gleder meg sånn til du kommer på besøøøøk!

  ReplyDelete
 3. Kos deg masse i Oslo! Høres ut som en super plan du har der ihvertfall :D Og så gøy med frisørtime, jeg gleder meg til neste gang jeg har råd til å fikse håret, haha. Har ikke klippa meg siden juli. Usj.

  ReplyDelete
 4. Jeg syns det er så utrolig morsomt å lese dette innlegget! Du er virkelig god til å få noe som kunne høres kjedelig ut til å bli hysterisk morsomt.
  Kos deg i Oslo!

  ReplyDelete
 5. Syns det var skikkelig fint jeg da! :) Hva med å ha noen Behind The Scenes bilder? (a)

  // Tusen takk! :D

  ReplyDelete
 6. / Tusen takk! :D Er godt å føle seg stolt over noe man har gjort til en forandring ;)

  Og kos deg masse i Oslo!

  ReplyDelete
 7. Bildet var kjeeeempefint, som alle andre du legger ut! Du er så dyktig! :) Kos deg i Oslo! :D

  // Tusen takk!

  ReplyDelete
 8. Jeg er så glad i bildene dine! Føler jeg gjentar meg selv hver gang. Men åh, de er så vakre. Elsker redigeringen din :)

  ReplyDelete
 9. eg syns det va et nydlig bilde av deg eg! lykke te hos frisøren og god tur te Oslo ;)

  ReplyDelete
 10. Nydelig bilde. Utrolig fine fargetoner!

  Sv: Ja, det er akkurat det. Fotografering betyr så mye for meg og jeg vet at om jeg kjøpte et nytt kamera ville fotolysten bli så mye større, men så er den den dumme lille skyldfølelsen da, som kommer til å si at jeg burde brukt pengene på noe annet, meen jeg tror nok jeg ender opp med nytt kamera om ikke så alt for lenge :)

  Ja, fullformat koster en del, men som du sier er jeg helt sikker på det var verdt det! :)

  ReplyDelete
 11. halvgreit? sinnsykt fint spør du meg. :)

  ReplyDelete
 12. Syntes dette bildet var kjempefint jeg! Du er virkelig utrolig flink :D Har scrollet nedover bloggen din og sett på alle bildene, første gang jeg er her inne jeg også, og du er virkelig kjempegod til å ta bilder! :) Håper du koser deg masse i Oslo! ^^

  ReplyDelete
 13. Nydelig bilde av deg! Og gratulerer så mye med følgertallet! :D MORSOMT OG VELFORTJENT!

  ReplyDelete
 14. Fantastisk bilde... Skjønner ikke hvordan du får det til! :) Og utrolig fin blogg, lagt til på bloglovin :)

  ReplyDelete