Sider

3/19/11

Fryktelig spennende oppdatering som alle må lese

HAR JEG EN BLOGG? Dere må jo si ifra! Jeg lider jo av hukommelsestap, jeg husker ikke slike ting!!!!

Herregud, for en dustete blogger jeg er. Kan ikke kalle meg blogger en gang. Jeg vet ikke hva de kaller sånne som meg, men en blogger er jeg ihvertfall ikke. Jeg er sånn lure-blogger. Jeg bare sniker meg fram og hiver ut et innlegg hver tredje måned eller noe. Skikkelig dustete lure-blogger. Har jeg nevnt ordet "blogger" mange ganger nå forresten? Okei, skal slutte.

Truth is, jeg har ikke tatt bilder denne uka. Jeg og Mr. Canon krangler. Han har måttet sove på sofaen de siste dagene. Snorker som en idiot og jeg bare tåler ikke synet av ham, you know? Så jeg bare: greit, jeg tar deg med i parterapi på søndag, så kan vi snakke om problemene våre og prøve å få ting til å funke igjen og sånn. Og han bare: orker ikke. Og jeg bare: mannfolk!!

Men ja. Skulle ta bilder på søndag da. Men så kunne ikke Mona stille opp som modell likevel, for hun skulle bort. Og det er jo ikke Mr. Canon sin feil når jeg tenker meg om... Kanskje jeg overreagerte litt. Stakkaren har fått kink i ryggen av den sofaen... oops!

Kommentarene deres gjør meg superduper glad, og så lover jeg å komme sterkere tilbake snaaaaart!

Her har dere et gammelt bilde av Camilla. Har postet det her før. Sårri.

10 comments:

 1. Trur me lid av det same, me har ikkje blogga på 3 veker!!<3

  ReplyDelete
 2. Hahaha, du er så søt, jeg dauer.

  ReplyDelete
 3. woow, nydelige bilder. det er virkelig verdt ventetiden:)

  ReplyDelete
 4. Kjempefint bilde :) Jeg kjenner til kamerakrangel du, håper dere blir på godfot med hverandre igjen snart.

  ReplyDelete
 5. Håper dere blir venner snart ;) hehe. bilde var hvertfall nydelig!

  ReplyDelete
 6. Du har veldig vakre og inspirerende bilder, så ja, kan vel si at de er verdt ventetiden. Håper du og Mr. Canon blir venner igjen, for jeg vil helst se flere bilder! ;-))

  ReplyDelete
 7. for et fantastisk bilde, som alltid, eg blir lika overraska over bildene dine kvar gong eg kikke innom, bøye meg i støvet asså ;)

  / haha, tusen tusen takk, konserten va awesomeness! ;)

  ReplyDelete