Sider

3/9/11

Something old

Something old

Redigerte et gammelt bilde i dag, fra juni 2010. Jeg pleide å synes det var så fryktelig gøy å være i studio, men nå liker jeg naturlig lys bedre. Rart det der. Føler liksom at det fort blir kjedelig og oppbrukt med den ensfargede bakgrunnen, særlig hvis man lyssetter den slik at den blir hvit. Boooooring! Og likevel er det det mange vil ha når de drar til fotografen. Hvit bakgrunn = bra bilde? I think not. Grå bakgrunn, som på dette bildet, er i det minste hakket bedre. Synes jeg da.

29 comments:

 1. Helt enig. Hvit bakgrunn er vanvittig kjedelig. Grå er så absolutt mye bedre, for den kan man lyssette på mange måter for å gjøre bildet mer spennende, men jeg syns også det er best å ta bilder ute. Enten i naturlig lys eller med lyssetting på location.

  Pent bilde. Behagelig lyssatt og modellen er helt nydelig! Litt usikker på hva jeg syns om det gule du har lagt inn helt øverst, though. Liker det røde/rosa, men det knallgule syns jeg ble litt i meste laget, though.

  ReplyDelete
 2. Er helt enig med deg. Jeg synes det er kjedelig å ta bilder i studio, liker mye bedre naturlig lys.

  Flott bilde!

  ReplyDelete
 3. Nydelig! Og så elsker jeg den redigeringen, kjempeflott :) Føler den "gjorde" bildet, riktignok et veldig nydelig bilde fra før av altså!

  Litt enig der, selv om bilder med hvit bakgrunn kan være stilig med visse bilder. Er veldig glad i naturlig lys da. Bildene får liksom en helt annen feeling

  ReplyDelete
 4. Kanskje det har noe å gjøre med at studio-fotografering føles "proffere"? Jeg vet ikke, men jeg er enig i at naturlig lys og omgivelser ofte kan gi mye mer spennende bilder. Men, syns det bildet her var ganske så fint uansett, jeg da :)

  ReplyDelete
 5. Jeg er helt enig med deg! Naturlig lys er så vakkert og locations er så mye mer inspirerende enn bare en ensfarget bakgrunn.

  Dette er et veldig fint bilde. Jeg liker originalen bedre, men artig å eksperimentere litt med redigeringen. :)

  ReplyDelete
 6. Julia: Jeg har ikke postet dette bildet før ;) Men skjønner at du mener at du liker de andre bildene fra serien bedre.

  ReplyDelete
 7. Vakkert bilde, liker redigeringen!
  men jeg er enig i det du sier, studiobilder blir fort kjedelige, man kan jo eksperimentere litt mer med lyssetting og sånn, men jeg foretrekker likevel bilder på location. Mulig jeg er litt inhabil, jeg har jobbet litt som modell, og synes det var utrolig kjedelig i studio i forhold til location! :p

  ReplyDelete
 8. Nydelig bilde! Enig at naturlys er mye vakrere!

  ReplyDelete
 9. Veldig fint bilde! Likte redigeringen veldig godt :)

  Men jeg er også enig med deg om studio.. Blir fort veldig ensformig og kjedelig! Får liksom mye mer muligheter ute :)

  ReplyDelete
 10. Det var en utrolig fin redigeringsmåte :) Kjempefint bilde også!

  ReplyDelete
 11. Ok<3 Tusen takk for en komentar fra en så flink så deg(: Så fint bilde:*

  ReplyDelete
 12. Naturlig lys er bedre når man er flink å ta bilder, slik som du! Og tusen takk for tipset hvor jeg fant ut hvordan man vannmerker bildene :))

  ReplyDelete
 13. Så pent! Hvit bakgrunn gir jo ett veldig ryddig og fint bilde, men jeg er enig med deg i at bilder med naturlig lys er finere.

  ReplyDelete
 14. herlighet! sett noko så nydelig?

  ReplyDelete
 15. Wow, dette likte jeg kjempegodt! Utrolig fint. Og jeg er helt enig i det du sier om hvit bakgrunn. Jeg er ikke særlig glad i studio i det hele tatt, men det ble mye mer spennende med en gang bakgrunnen var grå! Så likte jeg utrolig godt fargen du har lagt over, det ga bildet det lille ekstra. Du er så flink! :D

  ReplyDelete
 16. gud så vakkert bilde, du e så flink te å ta portrettbilder!!! åsså ser eg at du og har bjunt å merka bildene dine, gøy ;)

  / tusen tusen takk søte, jepp måtte nesten det, blei litt skremt av at noen kan bare tumblr it uten at eg vett det, ikje at det har skjedd asså, men kjekt å værra på den sikra siå ;)

  ReplyDelete
 17. gud så vakkert bilde, du e så flink te å ta portrettbilder!!! åsså ser eg at du og har merka bildene dine, gøy ;)

  / tusen tusen takk søte, eg måtte nesten det, blei litt skremt av at folk bare kan tumblr it uten at eg vett om det, ikje at det har skjedd da men så e eg på den sikra siå lissom ;)

  ReplyDelete
 18. Takk :) skjønner ikke hvordan du kan syns at macro er ''teit''? Macro kan jo skape mange vakkre bilder :)

  ReplyDelete
 19. Fotobloggenbylinn: var jo ikke det jeg sa? Jeg sa det var teit at jeg ikke bruker utstyret jeg har ;)

  ReplyDelete
 20. Ohja, haha jeg tolka det du sa helt feil :)

  ReplyDelete
 21. helt klart enig! hvit bakgrunn blir fort kjedelig..! syns naturlig lys er vakkeeert!

  ReplyDelete
 22. Wow, så pent! Du er dyktig! :)

  Håper du har en fin lørdagskveld!

  ReplyDelete
 23. wow, du er så sinnsykt flink! når jeg tenker meg om, tror jeg ikke jeg har sett ett eneste bilde på denne bloggen som jeg ikke har falt for! ah! fintfintfint!

  ReplyDelete
 24. Woow. Dette var rett og slett vakkert!

  ReplyDelete
 25. Åh, grymt fin bild! :) Älskar bilden, redigeringen, modellen var jättefin med! :) kram

  ReplyDelete
 26. Woa, så nydelig! Kjempefine farger :) Hun lignet litt på Marion Ravn egentlig, hihi.

  Går du media?

  ReplyDelete
 27. Alltså JÄKLAR vilka porträtt du tar!! Jag vet inte vilken av dem jag ska kommentera för att de är så bra. Med denna gillade jag speciellt färgerna och de starka kontrasterna snyggt!

  ReplyDelete