Sider

5/30/11

Flowergirl

Long time, no see. Jeg bare.. reiste til Bergen jeg. Og når jeg kom hjem hadde PCen min vært til formatering og jeg hadde ikke photoshop lenger. Kjempestemning. Ja, og så skulle jeg lage ny header da. Når jeg hadde fikset PS igjen altså. Men i går ramlet Mona og Åse-Marit inn døren og så hadde vi Ringenes Herre-maraton og Åse-Marit har aldri sett filmene før (!!!!!!!), så da måtte jeg prioritere det. Selvsagt.

Men så tok jeg litt bilder av Mona i samme slengen da. Aragorn og bilder! To fluer i en smekk! (Eller to smuer i en flekk som jeg presterte å si en gang. True story).

Flowergirl II

Flowergirl

Håper dere hadde det like fint i helgen som meg! :)

40 comments:

 1. Wow, NYDELIGE bilder! Fantastisk lys og farger, likte de utrolig godt :)

  ReplyDelete
 2. To smuer i en flekk! <3 Var det meg du sa det til? Føler at jeg har hørt det før. Eventuelt er jeg bare innbilsk og tror at du BARE snakker med meg.

  Men HERREGUD så nydelige bilder! Nå har du virkelig overgått deg sjæl. Ubeskrivelig vidunderlige!

  ReplyDelete
 3. Nydelige! Jeg holder på å lage min egen lille inspirasjonsbok med bilder jeg elsker! Jeg har syyykt lyst på det siste her, går det ann å få det uten signaturen? så kan jeg heller skrive det under bildet i inspirasjonsboken? :-)

  (Jeg ville ALDRI tatt æren for bildene dine, 1. de er alfor gode til å vær meg 2. Man skal ikke ta æren for anres kunst!)

  (erle.e@hotmail.no)

  ReplyDelete
 4. Nydelige bilder, Sunniva. Spesielt det første!

  ReplyDelete
 5. Dette er de fineste bildene du noen gang har tatt, etter min mening. De er helt nydelige, spesielt det første. Har ikke ord!

  ReplyDelete
 6. helt fantastiska bilder! Älskar den fräscha/somriga stylingen och ljuset är jättefint!

  ReplyDelete
 7. Herlig bilde, liker måten du bruker lyset. Og søtt med blomstene i ansiktet. Det var en fin måte å fremheve øynene på:)

  ReplyDelete
 8. Wow, fantastiske bilder! De var utrolig pene :D

  ReplyDelete
 9. Skjønner ikke hvordan du får øynene til å se så helt utrolige ut på alle bildene dine :P

  Fine bilder!

  ReplyDelete
 10. Flotte bilder! Kan ikke tro hun ikke hadde sett Ringenes Herre, da skjønner jeg at dere prioriterte det xD

  ReplyDelete
 11. Haha, jeg liker prioriteringa di! Dør litt inni meg hver gang jeg møter noen som ikke har sett, eller ikke liker (!) Ringenes Herre. Også må jeg bare si at du tar nydelig portrett-bilder :)

  ReplyDelete
 12. Utroligt nydelige bilder, as always^^

  ReplyDelete
 13. Nyyydelige bilder! Elsker lyset og fargene og øynene og alt sammen!

  ReplyDelete
 14. Jeg gleder meg til jeg kan ha Ringenes Herre-maraton Extended Edition i hd!

  Utrolig fine bilder, liker spesielt det øverste :)

  ReplyDelete
 15. Er inne på bloggen din jevnlig fordi du tar så utrolig flotte portrettbilder. Disse var helt nydelige:-) Hadde vært veldig kjekt å se en tutorial på hvordan du redigerer bildet for å få det slik:-) Ingvild

  ReplyDelete
 16. Hvem er det som gjør hår og sminke? Utrolig nydelig og helt fantastisk klare bilder! Du er og blir min favoritt fotoblogg!!! Keep up the good work :))

  ReplyDelete
 17. Renate: Makeup og hår gjør jeg selv! :) Perfekt blir det selvfølgelig ikke, men har som motto at "jaja, fikser det i photoshop!" hehe!

  ReplyDelete
 18. Disse er fantastiske! Helt nydelige! Jeg klarer ikke å slutte med å se på dem. Da jeg så dem i går så satt jeg lenge å så på dem.. det samme skjer visst nå også! :) Hehe

  Du er så flink! Jeg synes disse er de beste du har tatt, øynene hennes drar meg inn i bildet :)

  ReplyDelete
 19. HERREMIN så flotte bilder!

  Men jeg har lurt på en ting, hvem er det som sminker og styler modellene dine? Hvis det er deg, blir jeg mektig imponert. Snakker vi multitalent?

  ReplyDelete
 20. Sofie: har svart på det litt lengre oppe her, men jeg gjør alt selv ja :) Hehe, noe mutitalent er jeg riktignok ikke, men takk skal du ha! ;)

  ReplyDelete
 21. Jeg elsker det bildet. Du er et naturtalent (:

  ReplyDelete
 22. helt fantastisk!

  ReplyDelete
 23. Wow, flotte bilder!

  ReplyDelete
 24. WOW! Fantastiske bilder! Du er helt utrolig dyktig! Blir så utrolig inspirert hver gang jeg kikker innom bloggen din!

  ReplyDelete
 25. Herregud så fint!
  Kan du komme med fleire photoshop tips? :)
  Vise oss korleis du redigera? Hadde vert veldig fint om du kunne vist steg for steg :)

  ReplyDelete
 26. Enig med "Hanne", skal bestille 50mm F 1.8 II<3 Hvordan får du øynene sånn;) Kan du pliiis skrive ned innstillingene under bildene:D Jeg hadde blitt overlykkerlig!

  ReplyDelete
 27. å.herre.gud. nydeligste bildene jeg har sett på lenge! Love it!:)

  ReplyDelete
 28. Wow, du har verkligen sjukt vackra bilder.. GRYMT! Så underbart varje gång att gå in här..

  Svar: TACK, blev verkligen superglad över dina ord! På de bilder som ser ut som att jag haft tilt-shift så har jag använt ett 45 mm f/2.8 TS-E, och det är fantastiskt.. Älskar det objektivet, så om du funderar på att köpa det, gör det! Om du gillar att vara kreativ (vilket du verkar) så är det verkligen det bästa köpet man kan göra :) Lycka till!

  ReplyDelete
 29. Det øverste bildet er helt utrolig nydelig!

  ReplyDelete