Sider

6/11/11

Flowergirl II

Flowergirl V

Flowergirl IV

Flowergirl III

Noen til av Mona. Jeg har selvfølgelig glemt hvordan jeg redigerte de forrige to bildene, og så finner jeg ikke PSD-filene så jeg kan friske opp hukommelsen en gang... Herregud som jeg surrer. Er altså ikke like fornøyd med disse som de andre. Oh well.

Uansett, tusen takk for kommentarene dere legger igjen! Smiler av hver eneste en :) Dere er supre! Nå skal jeg sove litt, tenkte jeg. Er jo lurt det også, når klokken begynner å nærme seg tre på natten.. Kremt. Unnskylder meg med at det er så lyst og fint ute!

30 comments:

 1. Nydelige bilder! Likte spesielt godt det første!

  ReplyDelete
 2. Utrolig nydelige! De var kjempefine i både svart/hvitt og farger :)

  ReplyDelete
 3. like fantastiske som alltid! synes redigeringen var utrolig fin jeg!

  ReplyDelete
 4. Syntes redigeringa var nydelig. Særlig i svarthvitt!

  ReplyDelete
 5. Du er utrolig flink med bilder!

  ReplyDelete
 6. Jeg elsker dem, rett og slett! Du er en utrolig dyktig fotograf, og jeg ser opp til deg.

  ReplyDelete
 7. Åååh så nydelige bilder!! Elske øyene hennas å lyse!!

  ReplyDelete
 8. Sykt fine! Lyset og dybdeskarpheten var så utrolig bra. Så må jeg si at du er flink med hår og sminke! Fy søren. Og Mona er utrolig pen! :o

  Altså: alt var superbra! Haha :)

  ReplyDelete
 9. Hvordan får du så fint lys i bildene dine? og så skarpe og fine, samtidig som lyset er så mykt? har det mye å si på kamera eller objektiv?

  ReplyDelete
 10. Cecilie: Objektivet har nok litt å si. God optikk gir skarpere bilder. Hvordan jeg bruker lyset kan du lese mer om i et innlegg litt under her, som heter "hvordan bli en bedre portrettfotograf."

  Det viktigste er egentlig å unngå direkte sollys i ansiktet, for da blir skyggene så harde. Her har hun solen i nakken, og håret blir da veldig hvitt og utbrent, mens lyset i ansiktet er fint og mykt :)

  ReplyDelete
 11. eksjer de bildene der! nesten forelsket :)

  ReplyDelete
 12. Wow, fantastisk! Har ikke ord.. Du er bare helt utrolig flink altså!!

  ReplyDelete
 13. Hei hei. Håper dette innlegget mitt om deg er ok. Gi beskjed om jeg skal fjerne det :) http://stillwaters.blogg.no/1307878110_ukas_fotograf_sunniva.html

  ReplyDelete
 14. hvor er de blomstene kjøpt ? blir supertakknemlig om du svarer!!!!!

  ReplyDelete
 15. og hva er de limt på med??

  ReplyDelete
 16. Anonym: De er kjøpt på en hobbyforetning og er limt på med Duo vippelim.

  ReplyDelete
 17. fantastisk nydelige bilder! er det du som fikser sminke og hår? ser dødsstilig ut!

  ReplyDelete
 18. Okei, nå skal jeg være litt teit å plage deg litt. Lurte bare på om du kunne svart på noen spørsmål om 85mm.

  Jeg tenker å innvestere i sigma 85mm 1.4 for canon (http://www.japanphoto.no/product/objektiver/sigma-canon/sigma-85mm-f-1.4-ex-dg-hsm-for-canon).
  Har lest mye bra om det, og har lyst på et litt bedre portrettobjektiv. Har 50mm 1.4 USM og er egentlig veldig fornøyd med det, men jeg har ikke fullformatkamera, og tenker at kanskje 85mm er bedre da.

  Så det jeg lurer på er: synes du 85mm er bedre enn din 50mm til portretter? Hvilket bruker du mest når du tar portretter?

  Sorry at jeg plager deg med dette, men du er den eneste jeg kommer på som har begge objektivene, og jeg lurer litt på om det er vits å ha 85mm når jeg har 50mm fra før. Vurderer hvilket objektiv jeg skal spandere på meg selv etter sommerjobbing, hehe. Setter stor pris på det om du tar deg tid til å svare! :)

  ReplyDelete
 19. Ragnhild: Jeg gjør alt selv ja :) Takk!
  Marlene: har svart på din blogg. Håper du ble litt klokere. hehe.

  ReplyDelete
 20. sv: Tusen takk for så utfyllende svar! :) Skjønte det også faktisk! Haha. Synes det var godt forklart. Må tenke litt mer på saken, så får jeg se hva det blir til i slutten av sommeren.

  Takk igjen for svar!

  ReplyDelete
 21. Åh, de bildene er jo helt nydelige! Elsker dem, du er virkelig flink!

  Forresten så så jeg på bloggen til livingdoll at du hadde laget en header til henne, og den var kjempe fin, så jeg lurer på om du lager headere til folk, og om det i så fall koster noe?

  ReplyDelete
 22. Reginell: Nei, desverre. Jeg har nok ikke tid til å lage headere hele tiden. Om folk var villige til å betale noen kroner for dem, så hadde jeg kanskje vurdert det. Men det tror jeg ikke de er ;)

  ReplyDelete
 23. Det er nogle virkelig smukke billeder!

  ReplyDelete
 24. Svar: Oi, jeg har jo vært innom bloggen din mange ganger, og visste ikke at du var fra Namsos!:P Må si at jeg ikke har angret på at jeg flyttet til USA nei, Namsos ble litt for lite for meg etter en stund:)

  ReplyDelete
 25. Nydelige bilder og for noen vakre, store øyne!

  ReplyDelete