Sider

8/20/11

Jeg flytter i morgen

Har bodd på Bangsund i Nord-Trøndelag hele livet, men i morgen, søndag, flytter jeg til Drammen. Til Drammen, liksom. Har vært og sett på rommet og flyttet inn de fleste sakene mine, så nå gjenstår det bare å møte elever og lærere. Det blir rart å gå skole igjen. Nesten et år siden sist. Håper det går fint.

Jeg vet jeg har vært utrolig dårlig til å oppdatere i det siste. Jeg har bilder som ligger klare til å redigeres, men jeg har vært veldig opptatt med å flytte og forberedelser til det. Håper jeg får internett ganske fort på skolen (hvis ikke kan det hende jeg stryker med, no joke), og da skal jeg blogge igjen! Det blir forhåpentligvis en del bilder i løpet av høsten og vinteren, so hang in there!

Vi snakkes :) Eller blogges.. hm.

10 comments:

 1. Lykke til i Drammen:) jeg har aldri bodd der for jeg liker meg best på landet he he, men har hvert der noen ganger. Har to venner som bor der:)

  ReplyDelete
 2. Jeg bor i Drammen:) Velkommen. Hva slags skole skal du gå på?

  ReplyDelete
 3. Lykke til i Drammen og med flytting og ny skole og ja, alt! : D

  ReplyDelete
 4. Kult, Drammen jo! :) Hvilken skole skal du gå på?

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. Masse lykke til!
  (her er visst noke tull med kommentarane mine..:P)

  ReplyDelete
 7. Drammen er en fin by, tror du vil trives :)

  ReplyDelete
 8. Oi, jeg har fulgt bloggen din lenge nå, og visste ikke at du var fra Bangsund. Jeg er fra Otterøya selv, men har bodd i USA i litt over et år nå:) Lykke til i Drammen, det blir nok godt med en forandring!

  ReplyDelete