Sider

9/25/11

Karen Emilie II


Veldig kjedelig å blogge når ingen gidder å kommentere lenger.. Det er teit å si det, men sånn er det faktisk. Jeg begynner å tenke at det er ingen som liker bildene og istedet for å gi konstruktiv kritikk, så unngår dere å kommentere? Stemmer det, eller? Konstruktiv kritikk er lov det altså! Eller kanskje dere bare er lei av bildene mine…? Hvis dere blir flinkere til å kommentere, så skal jeg bli flinkere til å kommentere tilbake. Deal? ;) Jeg er fotograf vet dere. Jeg lever på tilbakemeldinger, jeg! :)

19 comments:

 1. Føler meg så fæl som har vært så dårlig til å kommentere! Jeg virkelig ELSKER bildene dine. Du trenger virkelig ikke noe kritikk, bare ros!

  ReplyDelete
 2. Jeg elsker bildene dine! Ingen grunn til å tro at vi ikke gjør det :-)

  ReplyDelete
 3. Jeg er så lat, derfor elendig til å kommentere. Men jeg skal skjerpe meg! Og bildene er nydelige som alltid ;)

  ReplyDelete
 4. Jeg skal skjerpe meg med å kommentere, for jeg elsker bildene dine! Disse var nydelige :)

  ReplyDelete
 5. Kjempefine bilete, ikkje noko å sei på det! :)

  ReplyDelete
 6. Eg elske åg bildene dine, men eg føle eg gjentar meg sjøl så mye :P

  Her e bilde nr 2 favoritten, her syns eg lyse e fantastisk mykt å fint :P
  E d 1/4 blendar du bruge?

  ReplyDelete
 7. Vel.. Jeg er svar skyldig når det gjelder kommentering hos ALLE blogger jeg leser, mest på grunn av at jeg ikke blogger selv.
  Uansett. Du har uten tvil noe å gjøre innenfor fotografering. "Selfmachine"-innlegget ser jeg på stadig vekk, helt nydelige bilder som virkelig fanget oppmerksomheten min.
  Om kommentarer/kritikk hjelper deg til å poste mer, skal jeg selvfølgelig bli bedre ;)
  Men du... Ikke tvil på deg selv. Du er dyktig!

  ReplyDelete
 8. unnskyld x( er så dårlig til å kommentere. føler ærlig talt at jeg ødelegger de fine bildene ved å kommentere, for det er så vanskelig å vite hva man skal si... men virkelig elsker bildene dine og lover å kommentere oftere! :D

  ReplyDelete
 9. Du tar virkelig fine bilder! Hvilket objektiv har du brukt her? :)

  ReplyDelete
 10. Finfine bilder. Og det synes jeg alltid, selv om jeg ikke kommenterer på hvert eneste innlegg. :)

  ReplyDelete
 11. ikke noe galt med bildene dine, kun latskap.. hehe
  Bare fortsett og ta like fantastiske bilder, du :)

  ReplyDelete
 12. Her er tilbakemelding.. fortsett det gode arbeidet.. vil gjerne se mer variasjon av profilbilder. husk det trenger ikke være med ansikt alltid. lek med lys og skygger nå på høsten.. det skaper dramatiske og tøffe effekter.

  ReplyDelete
 13. Du er like bra som alltid :) Kanskje du skulle spredd bildene litt mer utover (altså, poste litt oftere). Gleder meg til å se fler bilder!

  ReplyDelete
 14. Tror ikke det er noe annet enn latskap som står bak ;) Elsket håret hennes! Tror faktisk bildet i farger var min favoritt.

  ReplyDelete
 15. Nydelige bilder. Kommer ikke over hvor vakkert hår hun har! Som alltid elsker jeg måten du bruker lyset på. Og sykt tøft uttrykk på modellen!

  ReplyDelete
 16. du tar nydelige bilder, er bare det at det er så mange som tar så nydelige bilder nå og ivertfall jeg, jeg glemmer å kommentere. høres litt rart ut, men ja hehe.

  ReplyDelete
 17. Utrolig flotte bilder du tar! Du er så flink!

  ReplyDelete