Sider

10/13/11

I took a deep breath and listened to the old bray of my heart. I am. I am. I am.

I dag er bare en sånn dag hvor ingenting stemmer. Jeg er bare sliten og lei og jeg vet ikke helt hvorfor en gang. Jeg er ikke så flink til å leve i nuet, jeg tenker bare på det som kommer og det som har vært. Jeg lurer på hva jeg skal gjøre neste år.

Når jeg var hjemme på høstferie så orket jeg ikke å ta opp kameraet en eneste gang. Det var deilig. Og skummelt. Hvis jeg ikke orker å fotografere, hva skal jeg gjøre da? Det er jo det eneste jeg kan.Reiser til Aserbajdsjan om en uke. Tror det blir bra.

3 comments:

 1. Isj.. Sånne dager er ikke noe særlig...
  Lysten kommer nok straks tilbake skal du se :-)
  Men jeg er ganske sikker på at du kan mye mer enn å bare fotografere da ;-) Aserbajdsjan, faktisk... Hoho.. Spennende! God tur :-D

  ReplyDelete
 2. Jeg kjenner følelsen for å si det sånn. Men det vil alltid være dårlige dager, men som oftest er de gode dagene rett rundt hjørnet :) Hold motet oppe, og god tur til Aserbajdsjan, det blir sikkert kjempespennende!! :)

  ReplyDelete
 3. Huff, veit kva du meinar. Eg har faktisk nesten ikkje rørt kamera mitt sidan mars!! Etter at eg begynte på sjukepleiarhøgskulen tenkte eg at det hadde vore kjekt å ta bilder ved sida av, og eg skulle i alle fall bruke sommaren på å ta mange fine bilder. Men det har eg ikkje gjort, og det er eit ork å redigere bilder. Kjempeskummelt! Men no har eg fått forespørsel om å ta bilete av barna til ei venninde av meg, og eg kjenner at eg gledar meg. Er på en måte "begynt å vokne opp av dvalen". Håpar det er reelt og ikkje eit eingongstilfelle.

  Det ordnar seg alltid! :)

  ReplyDelete