Sider

11/27/11

Aserbajdsjan med Danvik FHS 2011

42(!) bilder fra Aserbajdsjan. Nå er det en måned siden vi kom hjem, og jeg savner landet veldig. Jeg bare sier til dere som har tenkt til å gå på Danvik Folkehøgskole neste år: bli med på denne turen. Det er en opplevelse for livet og jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble med. Vi har enda en klassetur i April, da skal vi til LA og San Francisco. Det blir sikkert gøy det også, men jeg tror det er denne turen jeg kommer til å huske best når dette året er over.

Jeg føler ikke at jeg klarer å vise dere godt nok hvordan vi hadde det og hvordan landet var. Når vi kjørte buss hadde jeg lyst til å stoppe hele tiden for å ta bilder. Og det kunne vi jo ikke... Men, sånn er det. Jeg endte jo opp med noen bilder likevel. For dere som kjenner meg, eller som har fulgt bloggen en stund, så vet dere at dette er ukjent territorium for meg. Jeg driver ikke med dokumentarfoto. Har aldri prøvd det før. Det var gøy å utfordre seg selv og prøve noe nytt, og jeg har fått en del god respons på denne serien, kanskje fordi folk ble overrasket av at jeg kan andre ting enn å pynte de fine vennene mine og beordre dem til å se hit og dit? ;)

22 comments:

 1. Fantastiske bilder! Jeg synes du behersker dokufoto utrolig bra!!

  Jeg har lest utrolig mye om Aserbajdsjan og vet at det er et utrolig fattig land med en utrolig velstående og korrupt overklasse. Jeg synes du fikk frem dette utrolig godt i bildene dine. Spesielt med det første bildet sammenlignet med de siste.

  Og jeg kan ikke få sagt det mange nok ganger, jeg ELSKER skarpheten i bildene dine. Utrolig vakkert!

  ReplyDelete
 2. Utrolig fine! Dokumentarfoto er kjempespennende syns jeg.

  ReplyDelete
 3. veldig fin bildeserie! mye flotte bilder!

  ReplyDelete
 4. åh, fantastiske bilder!! kva slags objektiv brukte du her?

  ReplyDelete
 5. Virkelig helt fantastiske bilder! :)

  ReplyDelete
 6. Veldig kult, men hvorfor kjører du watermark på alle bildene? Er det ikke like greit å bruke exif-dataen til dette? Forstyrrende elementer det der altså.

  ReplyDelete
 7. Anonym: 50mm 1.5 og 85mm 1.8

  Ole Henrik: Enig, men før jeg begynte med det ble mange av bildene mine stjålet og ofte redigert og postet på sider som tumblr og weheartit, uten at noen spurte meg først, ga meg cred for det eller linket meg eller noe. Det var bare tilfeldig at jeg fant bildene mine på disse sidene. Er nok tilfeller jeg ikke er klar over også. Synes ikke det er så veldig kult. Har prøvd å gjort vannmerkene så usynlige som mulig nettopp fordi jeg synes det er forstyrrende selv, men sånn som det er nå får det bare være :)

  ReplyDelete
 8. Gud du er så flink sunniva. misunnelig!

  ReplyDelete
 9. Jeg synes du er så utrolig filnk, Sunniva! Et av de flinkeste fotospirene jeg vet om, virkelig :) Elsker kontrasten og stemningen på bildet, du er fantastisk på å fange øyeblikk og følelser!

  ReplyDelete
 10. Nydelige bilder. Du er kjempeflink :)

  ReplyDelete
 11. Kjempefine! Du er utruleg flink!

  ReplyDelete
 12. Du er så flink! Skjønner nesten ikke hvordan det går an

  ReplyDelete
 13. Så utrolig fine portrettbilder! Du har fanget uttrykkene til personene veldig godt!
  Jeg tør aldri ta bilder av folk jeg, er redd for at de blir sinte,haha.

  ReplyDelete
 14. wonderful pictures! love the ones where's the little boy on :)

  ReplyDelete
 15. Utrolig nydelige bilder! Og veldig enig; savner Aserbajdsjan. Er så glad jeg valgte å reise dit jeg også.

  ReplyDelete
 16. Kjempefine og ærlige bilder! :)

  ReplyDelete
 17. Wow, elsker disse bildene! Som Hege sier ovenfor, ærlige bilder.

  ReplyDelete
 18. //Tusen takk! Ja, det er jeg enig i. Dette er en skoleoppgave, så skal bare levere inn et par av de. Og de skal selvsagt ha lik redigering

  ReplyDelete
 19. Heiii :D Jeg vil bare si.. det er IKKE rart at du ble nominert til årets fotoblogg! For noen fantastiske bilder!! SÅ mye flotte utrykk og super bruk av farger. Imponert! Og ikke minst, inspirert.. Klem Hilde

  ReplyDelete
 20. Kjempe fine bilder! utrolig bra blogg du har, med mange fine inspirerende bilder :)

  ReplyDelete