Sider

4/6/12

Some die young

Untitled

Untitled

Untitled
Modell: Ida Wettermark
Foto: Sunniva Trana

Tror aldri jeg har tatt bilder av noen som var så gira som Ida før. Hun har spurt sååå lenge om jeg kan ta bilder av henne, men det har liksom aldri passet sånn. Syntes dermed det var riktig å gjøre det gratis for henne, selv om jeg egentlig ikke er like interessert i å gjøre slike portretter lenger og vanligvis ville ha tatt betalt for det. En annen ting er at jeg synes det er vanskelig å skulle ta steget fra hobbyfotograf til… vel.. fotograf. Selvstendig næringsdrivende. Kall det hva du vil. Når er det på tide, liksom? Når kan man? Jeg har tatt betalt før, men.. når starter man for fullt, egentlig? Vanskelig.


Husk å lik Facebooksiden min da :)

15 comments:

 1. Utrolig nydelige bilder! Elsker fargene i fargebildene!

  Jeg syns betaling og sånn er vanskelig selv.. Jeg tar betalt for omtrent alle oppdragene jeg får nå, siden jeg bruker så mye tid på det.

  ReplyDelete
 2. Bildene dine er utrolig nydelige, så du kan vel ta betalt nå!!? Modellen var forresten sykt pen. Fantastisk redigering også!

  ReplyDelete
 3. Jeg syns absolutt du bør begynne å ta betaling! Det er bare å sette opp noen priser, du kan jo gjøre det på nettsiden her, så henviser du bare der om noen spør. Jeg har så smått begynt selv. Jeg trenger jo modeller for å øve også da, så venner og familie betaler jo selvfølgelig ikke :)

  ReplyDelete
 4. Kjempefine bilder, som alltid :) Det er på tide å ta betaling når det føles ut som en jobb. Når venner av venners venner begynner å spørre deg er det fullt lov til å ta betalt spør du meg.

  ReplyDelete
 5. ubeskrivelige vakre bilder! redigerer du mye på huden foresten?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kommer helt an på. Folk har forskjellig hud, og lyset har også mye å si. Men jeg retusjerer hud ja :)

   Delete
 6. wow, nydelige bilder. Likte spesielt godt det nederste.

  ReplyDelete
 7. Disse bildene er superfine! Gjorde visst ikke noe av det blåste litt, hihi :)

  ReplyDelete
 8. Utrolig vakkert lys i bildene!
  Jeg mener man skal begynne å ta betalt for fotografering når man bruker en god del tid på det. Og når venners venner spør o.l.

  ReplyDelete
 9. Flotte bilder, du er flink :)

  ReplyDelete