Sider

5/6/12

24mm f/1.4L

Har jo helt glemt å fortelle at jeg kjøpte nytt objektiv når jeg var i LA. Mitt første L-objektiv! Woop! Var usikker på om jeg skulle ha 35 eller 24mm, prøvde begge, og endte opp med dette. Litt dyrere enn 35mm er det jo, men jeg tror jeg blir veldig fornøyd med det. Kostet 11 000,- i USA, så sparte tre lapper ;) Skal jo fotografere bryllup i sommer (inspo-innlegg kommer.. Kule bryllupsbilder eer så gøy!), så trengte noe videre enn 50mm. Egentlig skulle jeg vel hatt en 70-200 også. Og en 45mm tilt-shift. Og.. og.. (nå får pappa panikk). Blits må jeg ihvertfall skaffe meg. Har hatt fullformat i et og et halvt år og fremdeles ikke kjøpt blits… haha. Jeg er ikke så veldig fan av å bruke det, så det er vel derfor.


Anyway, jeg har fått heeelt dilla på instagram (som resten av verden). Oppdaterer ofte med bilder fra shoots og hverdagen og altmuligrart. Så hvis dere er nysgjerrig på hva jeg driver med sånn ellers (jeg gjør nemlig andre ting enn å ta bilder, selv om det kanskje ikke virker sånn, haha), så følg meg på instagram :) Heter sunnivatrana der. Hva heter du? :)

15 comments:

 1. Gratulerer med nytt objektiv! Kjenner jeg er litt misunnelig.
  Blits er i grunnen ganske kjekt å ha :)
  Har akkurat fått meg instagram men er ikke akkurat noe særlig aktiv der ( heter ChristineHG).

  ReplyDelete
 2. Gratulerer! Sparte nettopp noen tusenlapper på å kjøpe 85mm f/1.2 i USA selv, og følelsen av å ha et nytt objektiv i hendene går knapt ann å slå :D

  ReplyDelete
 3. Använder också instagram mycket :D heter raniamaria

  ReplyDelete
 4. åå, er såå missunnelig!! Har lenge ønsket meg det objektivet selv, men får kjøpe det når jeg får litt mer penger.... hehe :D er ganske så aktiv på instagram, heter Viljaa :D

  ReplyDelete
 5. digg med nytt kamera! jeg har et 85 mm høyest på min ønskeliste! og jeg heter tinekatrine på instagram, men skjer ikke så mye der før jeg får meg iphone...

  ReplyDelete
 6. nydelig objektiv, tror du kommer til å bli veldig fornøyd med det! Jeg har prøvd det, og jeg liker det så godt, men det er sååååå dyrt :( Og instagram er skummelt, blir hekta med én gang. Meg finner du under andreajjj, har allerede followa deg der :o)

  ReplyDelete
 7. Kult, gralla me nytt objektiv :P Eg trenge åg nytt ibjektiv, men ane ikkje ka eg ska kjøba!

  Eg hette photoannki på instagram :)

  ReplyDelete
 8. Åå, gleda meg til bryllaupsinspo! og gratulerer med nytt objektiv :) Eg heiter jeanetso på intagram:)

  ReplyDelete
 9. Å, blei litt misunnelig nå! Har nettopp kjøpt meg et 35mm objektiv selv, men har ikke fullformat så det er vel egentlig noe nærmere 50mm. Fornøyd er jeg uansett :)

  På instagram heter jeg: taleb.

  ReplyDelete
 10. Gratulerer med objektiv :) Kjenner jeg er passe misunnelig!!

  ReplyDelete
 11. Åh, gratulerer så mye med objektiv. Jeg sikler på det selv. Huff, jeg må få meg jobb til sommeren!! Gleder meg til å se bilder.

  ReplyDelete
 12. Gratulerer med ny optikk! Ville vært litt skeptisk til å fotografere bryllup med vidvinkel, men om det er stilen så går vel alt :)
  Foretrekker 35mm selv! Tror jeg heter bj0rn_net på instagram :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. 35mm er fin den! Nå skulle jeg ikke ha nytt objektiv bare til et bryllup da :) Den duger jo ikke til portrettene, men nå er det jo ikke det den skal brukes til heller. Ser for meg hva slags bilder jeg vil ta med den, så håper det går fint :) Skulle gjerne hatt begge da! ;)

   Delete
 13. Heldig! Jeg vil også ha!
  Følger deg på instagram nå, jeg heter torillmo

  ReplyDelete