Sider

9/23/12

Can we dance upon the tables again?

Can we dance upon the tables again?

Du vet når alt går galt? Når ingenting fungerer og du er så frustrert at du vil rive av deg håret? Jeg hadde det sånn i går. Hadde planlagt en shoot i noen uker, hadde ventet til at det ekstremt dårlige høstværet i trøndelag skulle gi seg, og så skulle vi ut og fotografere. Trengte en heliumtank. Fikk skaffet en heliumtank, men den var ikke ny, så når den skulle brukes så viste det seg at.. den var helt tom. Halvtime til modellen står på døra, pappa er i byen men telefonen hans er slått av, what to do?

Slang sammen to andre konsepter, vet ikke hvordan det gikk med noen av dem. Det blir redigeringskos de nærmeste dagene, så får vi se om de fungerer. Dette her, derimot, tok vi etter vi var ferdige. Jeg så det høye krattet og jeg måtte bare fotografere her. Tok bokstavelig talt ett minutt.

Noen ganger vil jeg dunke hodet i veggen for at jeg ikke er flinkere til å planlegge alt i forveien, men jeg ser jo at det kan være greit å kunne være spontan også i blant. Særlig når alt går galt når jeg først setter meg ned og planlegger... Dere aner ikke hvor mange av bildene mine har blitt til mens vi står der og tar bildene. Frem til nå. Nå har jeg lært hvordan det skal gjøres, tror jeg ;) Men i går måtte planleggingen gi litt rom for spontaniteten, og dette bildet fungerer jo det? Jeg tror det.

14 comments:

 1. Bildet fungerer for å si det sånn! Kjempefint :)

  ReplyDelete
 2. Åå, dette kunne vært tatt rett fra mitt hode. Føler det nesten alltid sånn! Men det er litt fint for ofte er de spontane bildene best syns jeg, og dette var bare utrooolig vakkert hvertfall. :):) du er så flink til å redigere også!

  ReplyDelete
 3. såå enormt fin bild, helt fantastisk!
  man blir så frustrerad när allt går åt skogen på en och samma gång..

  ReplyDelete
 4. Bildet fungerer! Det var veldig fint, men jeg vet alt for godt hvor kjedelig det er når ting ikke går som det skal.

  ReplyDelete
 5. Dette bildet fungerer helt klart! Helt nydelig var det!
  Kjenner til den følelsen ja..

  ReplyDelete
 6. Dette bildet var i alle fall fantastisk fint :)

  ReplyDelete
 7. Åh, for et nyyyydelig bilde! :) Du er utrolig flink! :)

  ReplyDelete
 8. Elsker bildet! Nydelige farger! Vanvittig bra teknisk!

  ReplyDelete
 9. Fantastisk! Noen ganger er det uventede det beste :-)

  ReplyDelete
 10. WOW! Det där är den snyggaste bilden jag sett på länge!

  ReplyDelete
 11. ELSKER det. Er så fullt av følelser, det er helt fantastisk. Når du kommer til Bø!! Hehehehehehehe. Neida. Joda. Neida.

  ReplyDelete
 12. Fantastisk bilde! Jeg er selv ikke noe god på å planlegge photoshooter, ingenting går etter planen. Jeg ser bare selv når jeg skal fotografere på bestilling, så går ingenting etter planen. Er så utrolig frustrerende! Men når alt kommer til alt, så syns jeg at resultatene blir bedre når det skjer spontant, på mine bilder selvsagt :)

  ReplyDelete