Sider

10/20/12

Guiding Lights

Guiding Lights

Klarer visst ikke å bryte vekk fra kvadrat-utsnittet for tiden. Jeg liker det til denne type bilder.

11 comments:

 1. Utrolig flott bilde, du er dyktig!!

  ReplyDelete
 2. Jeg elsker det bildet! Du er dyktig :)

  ReplyDelete
 3. Alle bildene dine er bare helt fantastiske. Tar jo helt pusten fra meg! DU er så flink!

  Og foresten, jeg vurderer folkehøgskole. Er det verdt det? Og er Danvik fhs en god skole? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk!

   Danvik var kjempegøy! Jeg lærte ikke noenting da. Gikk foto, hadde jo lært mer hvis jeg ikke hadde gått det, men det var ikke aktuellt å søke på noe annet ;). Nå var det ikke derfor jeg søkte heller, jeg ville bare møte folk og ha det gøy jeg. Man får venner for livet, har muligheten til å reise til USA og Aserbajdsjan (jeg var med på begge turene og det var utrolig gøy), man bor i byen noe som ikke er veldig vanlig for folkehøgskoler, så man kan gå til kino/shopping/restaurant (sushi delight var vår favoritt!!)/andre ting uten å måtte styre med buss og det som er. Veldig greit å kunne ta toget til Oslo også! Jeg har bodd hele livet på i en liten bygd så jeg elsket å flytte til byen. Man bor jo ikke i sentrum da, men det er gåavstand til alt og det var veldig greit. Hvis man har bodd i byen hele livet så kan det kanskje være en idé å søke på en folkehøgskole som ligger litt mer landlig til, bare for å oppleve noe annet. Men det må man jo vurdere selv :)

   På FHS så bor man i en boble liksom. Det er veldig annerledes fra å gå VGS. Dagene flyter litt sammen. Man er med de samme menneskene 24/7. Det høres kanskje slitsomt ut i lengden (og det kan det også være, jeg hadde enkeltrom så jeg fikk koblet litt av, mens andre som bodde på dobbeltrom ble litt lei noen ganger), men jeg savner å kunne gå ut døren fra rommet mitt og møte en flokk med mennesker til alle måltidene, se filmer sammen hver kveld, alltid ha noen å finne på noe med etc. Synes du skal søke hvis du har lyst til det :)

   Delete
 4. Fint bilde, liker det godt:)
  du er sykt flink:)

  ReplyDelete
 5. Hei! Utrolig stilig bilde. Lurer på hvordan du får til det med lysene i luften? Har sett et lignende bilde før, og er nysgjerrig på hvordan du får det til.

  ReplyDelete