Sider

9/20/10

Ny kamerabag?

Image and video hosting by TinyPic

Jeg har lyst på en ny kamerabag, og har siklet litt på Kelly Moore en god stund. De er så fine! Men i går så fant jeg en annen type, nemlig Epiphanie. Og nå klarer jeg selvfølgelig ikke å velge. Kelly Moore B-hobo har fine farger (jeg vil ha den blå), men litt liten plass. Epiphanie Ginger har en nøytral farge og stooor plass, men kan bli tung om man fyller den opp med kamerautstyr.

Begge ser ut som vesker - som er hovedgrunnen til at jeg er interessert i dem. De er ikke laget for å beskytte utstyret når man skal reise altså, men heller for å ha med seg når man fotograferer for å enkelt kunne skifte objektiver.

Så spørsmålet er nå... Hvilken skal jeg velge? Akkurat nå heller jeg mest mot den blå, men i går var Epiphanie-bagen favoritten... haha.

(Kelly Moore har forresten en kolleksjon for menn også, som er verdt å sjekke ut. Ingen grunn til at gutta boys skal gå rundt med stygge og bulkete bager heller.)

4 comments:

 1. Må si eg sjølv lett hadde valgt den blå i vertfall ;) Når man først skal ha en slik veske til kamera kan man like gjerne velge noe som ikkje minner om ei kamera veske i det heile tatt ^^,

  ReplyDelete
 2. Jeeeg liker kanskje den blå best :) Men de var UTROLIG fine begge to.

  ReplyDelete
 3. Haha, kanskje ikke så overraskende at du velger den blå da, C :P

  Men ja, må gå i tenkeboksen... haha.

  ReplyDelete
 4. Likte best den blå, men begge var fine! Åå, nå fikk jeg også lyst på en slik kameraveske! :-D

  ReplyDelete