Sider

1/29/11

Danvik Folkehøgskole

Jeg fikk telefon fra Danvik i går kveld! Jeg har hatt lyst til å gå på Danvik siden jeg var 13, tror jeg. Den gangen skulle jeg gå forfatterstudiet, og så skulle jeg bli berømt forfatter og reise verden rundt og sånn. Men jeg var jo 13. Give me a break. Skal gå fotolinja, og gleder meg kjempemye allerede!

Jeg har ikke fått brevet enda, får det i neste uke. Så egentlig burde jeg vel ikke skrive noe, for kanskje så jinxer jeg hele greia og så får jeg aldri noe brev, haha. Men jeg er så glad! Jeg tenkte jeg skulle sette meg ned og skrive søknader til flere folkehøgskoler, men nå gidder jeg ikke det. Danvik var jo førstevalget mitt!

Ellers er det fryktelig dårlig vær her. Tidligere har det bare vært litt regn eller overskyet, men nå er det storm. Ååå, blir gal. Håper det blir noen fotograferinger neste uke!

12 comments:

 1. Så artig! :D Og bra!

  Jeg har søkt på folkehøgskole jeg, også! På fotografilinja. Håper såå at jeg kommer inn! Får svar på det i februar en gang.

  ReplyDelete
 2. ah, så gøøy! Jeg vurderer og folkehøyskole etter videregående, men har ikke peiling på noen ting når det gjelder det, det er helt ukjent for meg! haha

  ReplyDelete
 3. Gratulerer! Kjenner noen folk som går der nå :)

  ReplyDelete
 4. AHMAGAAAAAAAAAAAD!!!!!!!!!!!!! Jeg mener...host...du veit, Danvik, det er helt greit lizzm.

  ReplyDelete
 5. Haha, hadde ingen ide om at du var interessert i Danvik.

  Huff. Dere nye folk presser oss ut av denne skolen. FU!

  Åh, du kommer til å få det så fint her. Hrrrr. Forhåpentligvis får dere Espen Knudsen som lærer, og han er pure awesomeness. Han er lærer for første gang på danvik i år og visste ikke om han kom til å fortsette neste år. Håper det for din/dere sin skyld! Woop woop!

  ReplyDelete
 6. Gratulerer! Du er utrolig flink med kamera! :)

  ReplyDelete
 7. Gratulerer! :) Vet av flere folk der som stortrives!

  ReplyDelete
 8. Gratulerer så mye, du er kjempe flink!

  ReplyDelete
 9. Danvik virker veldig bra:) Har også kommet inn der, og på 6 andre folkehøgskoler, men aner ikke hvilken jeg skal takke ja til.

  ReplyDelete
 10. jeg gikk skoleåret 2010-2011 på filmlinja. var et av mine beste år ever. Unner deg at du skal gå der nå, var helt fantastisk. om det er noe du lurer på så kan jo du bare si hei på facebook: Øystein l Oen.

  -Oen

  ReplyDelete
 11. haha såg gøril har skrevet her lol. kult.

  ReplyDelete