Sider

8/25/11

Danvik

Jeg har det utrolig fint her. Fint sted og fine folk. Vi gjør noe hele tiden. Jeg har jo nesten ikke tid til å puste. Alltid noe som skjer, alltid folk å være med… Alltid et rom som må ryddes (…kremt. Sorry, mamma! Skal bli flinkere..)

Kjennes nesten ut som om vi lever i en egen verden, hvor andres regler ikke gjelder. Vi er friere her. Vi gjør teite ting, som å klappe når noen knuser noe i kantinen (selv mistet jeg et glass her om dagen. Helt supert). I går (eller var det tirsdag? Dagene går i surr..) var det noen som spilte gitar i hagen vår, så vi satte oss ned og sang med dem. Bare fordi vi kunne. Og plutselig var man noen venner rikere. Det går så fort. Har bare vært her i fem dager, men det føles ut som om jeg har kjent disse menneskene i en evighet allerede.

Jeg gleder meg til fortsettelsen.


10 comments:

 1. Jeg misunner deg!
  Eller. Ja, du skjønner.. Haha.

  Savner Danvik så sjukt!

  ReplyDelete
 2. Ååh så herligt :D Så gøy at du har d så fint^^

  Glede mg te neste høst då ska eg åg på folkehøyskole :D

  ReplyDelete
 3. Blir helt misunnelig! Jeg reiser på folkehøgskole på lørdag. Skulle gjerne reist for en uke siden :D

  ReplyDelete
 4. Folkehøgskole er herlige tider. Kos deg!

  ReplyDelete
 5. det hørtes fantastisk ut!
  for 2 år siden bestemte jeg meg for at jeg hadde lyst til å gå på Danvik. Så jeg lurte på om du kunne skrive litt om skolen og slikt? (du trenger ikke gjøre det med en gang hvis du fortsatt føler at du ikke kjenner skolen så godt ennå). Det hadde værrt helt fantastisk å høre meningene dine, siden jeg selv tenkt til å starte på den skolen!
  Men det virker som at du har det supert:)
  klem meg!

  ReplyDelete
 6. Nora: Kan gjøre det etterhvert :D

  ReplyDelete
 7. Årh, ta vare på Danvik for de forkomne Danvikingene rundtom i Norge. Kan med hånden på hjertet si at det var det beste året i mitt liv.

  KOS deg! :D

  ReplyDelete