Sider

10/22/11

Azerbaijan

Baku, Azerbaijan

Jeg er i Az nå. Skal være her til neste søndag. Har det veldig, veldig fint her. Været er supert og Baku, hovedstaden, er utrolig vakker. Kommer sannsynligvis ikke til å oppdatere noe her før jeg er hjemme igjen. Men, her har dere ett bilde ihvertfall. Trafikken er helt insane her. Vi kjørte i tillegg hjem fra flyplassen midt i rushtrafikken.. Da så vi blant annet noen dra en død mann ut av gata.Verken guiden eller bussjåføren virket sjokkerte i det heletatt. Som om en død mann på gata er en dagligdags greie. Kanskje det er det.

15 comments:

 1. Ååå så fint å høre om folk som reiser til land som ikke alle andre reiser til. Blir spennende å høre mer om hvordan det er der :) Fint bilde også, likte lyset!

  ReplyDelete
 2. Oioi, død mann.. Er nok ikke heeelt umulig at det er dagligdagse greier det.. :p Kjempe stilig bilde! Ser at trafikken er en smuule insane kanskje.

  ReplyDelete
 3. Oj, skummelt! Nydelig bilde i hvert fall :)

  ReplyDelete
 4. Utrolig nydelig de var der! Sprøtt med den dødemannen, kanskje det er helt vanlig der? Helt annereledes fra Norge i hvert fall

  ReplyDelete
 5. Hej! Vilken vacker bild! Och vad roligt att du har åkt dit, jag ser framemot mer vackra bilder från Azerbaijan! Min pojkvän är från Azerbaijan och han kan intyga alla om att döda människor inte ligger runt på gatorna där och att det inte är vardagligt för dem heller! Det var nog bara en tillfällighet det du såg :)

  ReplyDelete
 6. Hallaaaa! Dette er dine fre ladies in the Dram! Miz U a lot. Eat a lot of cheese. Jannicke strikker Harry Potter-skjerf. Kjøp en superfin gave til Ingrid og stygge gaver til de andre.

  Kos og nuss
  xoxo,
  Gossip Girls

  ReplyDelete
 7. ÅH, elsker bildene dine! Dette var utrolig stilig. Fanget oppmerksomheten min med en gang :D Du er utrolig flink!

  ReplyDelete