Sider

12/11/11

julegaveønskelistetotusenogelleveDere vet, bloggen min heter "litt foto OG SÅNN". Men jeg blogger ikke så mye om andre ting enn foto. Så nå tenkte jeg å gjøre det. Det er jo jul snart! Og jeg vet at jeg har flyttet ut hjemmefra og har blitt voksen og blabla, så jeg burde sikkert ønske meg håndklær og, jeg vet ikke, vaskemiddel eller noe annet voksent til jul. Kanskje ikke vaskemiddel da. Men dere skjønner hva jeg mener. MEN JEG VIL IKKE. Jeg klorer meg til barndommen og setter opp ønskeliste med finefine jenteting (og litt fototing), fordi.. jeg kan.


1) Wacom Intuos4 A4 tegnebrett. For å forbedre arbeidsflyten når jeg etterbehandler bilder. Har bestilt denne på mammaogpappabutikken, men har ikke fått ordrebekreftelse enda, så det er ikke sikkert den dukker opp under juletreet ;) (hint-hint… Neida… jo)

2) Chanel neglelakk i fargen Peridot. Den eneste jeg mangler fra årets høstkolleksjon (som jeg elsker!). Må ha. Kjøpte visst denne selv jeg. Ups.

3) Immediate Family av Sally Mann, min favorittfotograf. Denne boken har uendelig mange inspirerende og vakre bilder.

4) Pictures av Tim Walker.

5) Jeffrey Campbell Lita shoes. Herregud de er så fine..

6) Deborah Lippmann neglelakk i fargen Superstar.

7) Deborah Lippmann neglelakk i fargen Boom Boom Pow.


Og det var det :D


Mamma kom på overraskelsesbesøk i går! Vi hadde fotoutstilling og plutselig sto hun der foran meg. Jeg bare gapte. Kjempekoselig! :) Utstillingen gikk veldig bra og jeg fikk en del god respons, så det var gøy. Bildene kommer dessverre ikke på bloggen av hensyn til modellen (vi tok aktbilder). Men jeg er veldig fornøyd! Takk for at du stilte opp Ingrid, du er best!

Og så må jeg takke alle som har stemt, og som fortsetter å stemme på bloggen min som årets fotoblogg i Vixen Blog Awards. Jeg er veldig, veldig takknemlig! Det er fremdeles litt surrealistisk, men KJEMPEgøy! Wiii!

2 comments:

  1. Jeffrey Campbell Lita skoene er så utrolig fine, jeg har utrolig lyst på de, selv om jeg vil bli 186cm om jeg bruker de. Og Sally Mann er fantastisk.

    ReplyDelete
  2. wee, nå fikk jeg noen tips til hva jeg selv kan ønske meg! Deborah Lippmann<3

    ReplyDelete