Sider

12/6/11

Vixen Blog Awards: årets fotoblogg


La oss bare si at jeg ble litt sjokkert når Marlene informerte meg på facebook i dag tidlig om at bloggen min er nominert til årets fotoblogg i Vixen Blog Awards!!! Jeg vet ikke hva jeg skal si en gang, annet enn tuuuusen takk til de av dere som nominerte meg! Dere må jo være de kuleste bloggleserne i verden. Iiik, gøy!

Her er det Vixen har å si om bloggen min:
Interessante og inspirerende bilder av fotoobjekt som er litt utenom det vanlige. En dyktig fotograf som er flink med å leke med farger og effekter.
Veldig morsomt å høre, siden jeg er så opptatt av at foto skal være gøy, og ikke bare "riktig" hele tiden. Jeg liker jo å gjøre ting på min måte, bare fordi jeg kan.

Jeg setter selvfølgelig veldig stor pris på alle stemmene jeg får, så hvis du har lyst til å gjøre meg glad kan du gå inn HER og stemme på "Litt foto og sånn" (som egentlig er navnet på bloggen min, for de som ikke vet det. De fleste, inkludert meg selv, sier bare fotosunniva, men hei!). Man kan stemme så mange ganger man vil, og finalistene offentliggjøres 1. Februar. Blir gøy å se hvem som går videre, de andre som er nominert i samme kategori er nemlig veldig flinke alle sammen! :)

6 comments:

 1. Synes det var sykt gøy å se både deg og Maiken der! Dere fortjener det virkelig begge to! :) Skal stemme masse på dere begge. hi hi.

  ReplyDelete
 2. D fortjene du virkeligt - eg har stemt på dg :D

  ReplyDelete
 3. Herlig! :D Det syntes jeg var så utrolig fortjent, jeg vet selv hvordan det er å "ville gjøre alt på sin egen måte" og ikke følge "reglene", men da er det 100000 ganger morsommere å nå et slags mål og så ser alle at man faktisk HAR talent - det har du!!! :D Flinke, dyktige, talentfulle Sunniva, jeg blir alltid like overrasket over hvor originale og proffe bildene dine ser ut...! :D

  Håper du nyter desemberdager og snø på Danvik! :)

  ReplyDelete
 4. Ble så glad når jeg så du kom videre, tok og nominerte deg med engang man kunne gjøre det :-D

  Utrolig fortjent,Så håper alle stemmer på deg :D

  ReplyDelete
 5. Grattis! Velfortjent at du har muligheten til å bli årets fotoblogg :)

  ReplyDelete
 6. Du är min favorit och läser bloggen din ofta! Jag har dig på bloggrollen min och följer dina inlägg. Jag röstar så klart på dig och hoppas du går vidare!

  Kram Frida

  ReplyDelete