Sider

2/3/12

Nerd alert

Kameraet er kjøpt på markedet på Birkelunden sist søndag, og klistremerket til Macen fikk jeg av Anne Caroline etter hun leste dette innlegget. Er hun ikke snill?? Tusen takk, du får meg til å smile selv når jeg ikke har lyst til å smile, hehe. Glad i deg! Selvfølgelig klarte jeg å sette det på skeivt da..

Jeg har en kamerakopp og et kamerasmykke også. Og sikkert flere ting jeg ikke kommer på, haha. Når jeg føler meg ekstra nerdete går jeg inn på Photojojo og scroller meg gjennom de kule greiene de har der. Et lite tips til de av dere som driver med foto selv :)

I helgen har vi fri! Vanligvis har vi skole på lørdager, og selv om det egentlig ikke gjør meg noe så er det litt godt å ha en ordentlig helg i blant også. Da er det ganske tomt her, og en anelse stillere i gangene, ingen matkø, og så kan man sove lenge. Men jeg skulle ønske jeg var på vei hjem, jeg savner ilderne, hunden, mamma og pappa.

13 comments:

 1. Elsker kameraet! Oooog klistremerket selvsagt, haha. Det syntes ikke på bildet at det var skeivt, hvertfall :) DU ER SØT OG JEG ER GLAD I DEG OGSÅ :D

  ReplyDelete
 2. Gleder meg til å se resultatet om du har tenkt til å fotografere litt med foldekameraet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. åå, I wish! Men jeg tror det er ødelagt :( Kjøpte det bare fordi det var fint liksom. Neste analoge kamera kjøper jeg nok for at det skal brukes! :D

   Delete
 3. Å, så kult! Elsker kameraet!

  ReplyDelete
 4. tøft.. har vurdert å kjøpe slike kameraer etter jeg var på besøk hos en kollega, som har over 20 slike analoge kameraer. Det er utrolig kult. Jeg tok noen av mine første nordlys bilder med et nikon analogkamera. Sinnssykt kult :)

  ReplyDelete
 5. Ååh, så kul sticker! :D Og stilig kamera!

  ReplyDelete
 6. Tusen takk for tips! Har kjempelyst på et sånt klistremerke, og jeg fant masse annet kult jeg har lyst på fra den siden.

  ReplyDelete
 7. Wow, elsker kameraet! Og klistremerket er dritkult!

  ReplyDelete
 8. ååå døds kult! vet du hvor man får tak i sånne klistremerker? har lett etter det lenge men vet ikke hvor det er? :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mitt er fra eBay, photojojo har en annen type men etsy.com har best utvalg tror jeg. Sikkert mange andre steder som har det også, bare søk på google.

   Delete
 9. Hvor mye måtte du gi for kameraet på Birkelunden? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Et par hundre kroner tror jeg, husker ikke helt.

   Delete
 10. Hvor mye måtte du gi for kameraet på Birkelunden? :)

  ReplyDelete