Sider

2/2/12

Trinity's Crying

Trinity's Crying

Trinity's Crying II

Trinity's Crying III
Modell: Karen Emilie Nes
Foto, hår&makeup: Sunniva Trana

Neste intervju kommer neste uke. Jeg hadde håpet at dere skulle like dem mer enn dere ser ut til å gjøre, men blogglesere er noen rare dyr, så man kan jo aldri vite hva som vil slå an, hehe. Men jeg kommer ikke til å kutte det ut, for jeg synes det er gøy selv :) Akkurat nå har jeg mye å gjøre, så i kombinasjon med liiitt skuffende respons og dårlig tid så har jeg bestemt at jeg tar det neste fredag istedet. Sounds good? Kom med forslag til hvem dere vil jeg skal intervjue da vel! :D

Bildene er fra i går. Er det kjedelig at jeg bruker Karen Emilie som modell så ofte? Haha! Jeg får vel huke tak i noen andre snart. Det som er kjekt med folkehøgskole er at man har modeller tilgjengelig hele døgnet. Skuespillerne er selvfølgelig ekstra flinke fordi de liker å stå foran kameraet. Jeg må prøve å ta bilder av dem litt oftere, snart er dette folkehøgskoleeventyret over. ææææh..

19 comments:

 1. Jeg leser hvert eneste innlegg du poster og nyter det stort. Er ikke så flink til å kommentere, for bildene dine gjør meg ofte målløs. Jeg vet ikke hva jeg skal skrive, så jeg dropper det. Jeg beklager så mye! Jeg skal prøve å bli flinkere til å kommentere, men du må uansett vite at du har i hvert fall en leser der ute som koser seg med bloggen din.

  ReplyDelete
 2. HEI JEG LIKER DEG OG BLOGGEN DIN OG ALLE BILDENE DINE OG JEG SYNES DU ER VERDENS BESTE OG JEG GLEDER MEG TIL HVERT INNLEGG OG BLIR SUPERHAPPY HVER GANG DU SKRIVER NOE NYTT OG TENK JEG FØLGER SÅ GODT MED AT jeg tilogmed skaffer deg ting du ønsker deg som du skriver om på bloggen :) Men skjønner hvorfor det ikke blir så motiverende å skrive innlegg når du ikke får noen respons! Kan prøve å bli litt flinkere, jeg :)

  Jeg ELSKER forøvrig alle bildene av Karen Emilie, for hun er så sjukt pen og er utrolig flink foran kameraet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahaha. Den gaven må jeg blogge om :D

   du er best!

   Delete
 3. Du er så flink, du!!

  ReplyDelete
 4. Kjempefine bilder:) Du er flink:)

  ReplyDelete
 5. Kjempeflotte bilder :)
  Syns ikke det gjør noe at du bruker samme model flere ganger, for du klarer å ta så forskjellig, men like flotte, bilder hver gang.

  ReplyDelete
 6. Heftige bryn! Kult!! :-) Jeg leser, og jeg koser meg med intervjuene. Gøy å få nye fotoblogger å titte innom, om det er noen jeg faller for :-D Det har jeg allerede gjort ;-)
  Ha en fin dag!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Så bra! :D

   Takk for det, ha en fin dag du også :)

   Delete
 7. ÅH, kjempestilige! Spesielt det nederste, kjempefint!

  ReplyDelete
 8. Enig med alle over! Og jeg likte det første bildet best. :)

  ReplyDelete
 9. Samme her :) Syns bildene dine er helt fantastiske, Sunniva! Skulle man kommentert hvert innlegg på bloggen din ville du lest det samme hver eneste gang, perfekt! Elsker det øverste bildet, blikket, lyset og fargene! Og at du fylte hele bildet likte jeg godt!

  ReplyDelete
 10. Jeg titter ofte innom bloggen din, men har vel aldri lagt igjen noen spor.. Du er kjempe dyktig, digger bildene dine, og det er kjekt at du presenterer andre fotografer, vi er jo støtt på leiting etter inspirasjon :)

  Hilsen Cecilie

  ReplyDelete
 11. Kjempenydelige bilder! Følger bloggen din på Bloglovin', og leser alle innleggene dine og ser på de nydelige bildene du tar!

  ReplyDelete
 12. Jeg syns det er kjempegøy med intervjuene! Inspirerende og interessant å lese om tips og se nydelige bilder :)

  ReplyDelete
 13. kjempe fine bilder :)

  ReplyDelete