Sider

2/9/12

The Royal We
Modell & makeup: Silje Reistad Christensen
Foto: Sunniva Trana

Silje er skuespiller og trengte noen castingbilder, og i tillegg til de bildene tok vi noen andre også, blant annet disse to. Litt mer artistiske liksom. Mer meg.

Hva synes dere om de litt mindre vannmerkene jeg har brukt i det siste forresten? Jeg er ikke så fan av vannmerker i det hele tatt, men noe må man jo gjøre når bildene blir stjålet og redigert på, og postet god knows where. Det er… veldig irriterende. Respekter fotografens rettigheter, folkens. :) Men nå har jeg altså gjort vannmerket mindre, et steg nærmere å kutte det ut helt kanskje? Håper det ikke ødelegger for mye.  

7 comments:

 1. !!!!!!!!!!!!!!!
  Du har seriøst et talent. Alle bildene, og da mener jeg ALLE bildene dine, er utrolig vakre. Du må aldri gi opp! Den dagen du gir opp foto, skal jeg gi opp skriving. For da gir ikke verden mening lenger.

  ReplyDelete
 2. Du er dritflink Sunniva :) Kjempefine bilder :)

  ReplyDelete
 3. Elsker det øverste bildet! Tror det er noe med kontrastene mellom svart og hvitt som passer så godt med uttrykket!
  vannmerket gjør ingenting, DU fortjener og få oppmerksomheten bildene DU tar, og om du trenger et vannmerke for at ingen skal stikke av med dem er det verdt det! :)

  ReplyDelete
 4. det siste var veldig fint! (første også altså, men det siste var litt mer 'wow')

  ReplyDelete
 5. Syns ikke vannmerkene gjør noe, jeg. Skjønner jo veldig godt at du må ha dem der. Folk respekterer ikke andres ting uansett hva det er, nå for tiden. Trehjulssykkelen til min to år gamle niese ble nettopp stjålet. Hun snakker mye om sykkelen som er blitt borte, med verdens mest hjerteskjærende uttrykk i fjeset. Det er jo så irriterende. Det er sikkert noen gutter i tenårene som har syntes det ville være morsomt å bruke den som sparkesykkel ...i fem minutter før de hiver den på havet eller noe.

  ReplyDelete
 6. Jeg finner ikke vannmerkene dine irriterende i hele tatt! Vanligvis legger jeg ikke merke til dem heller, siden bildene dine alltid er så fine at vannmerkene bare forsvinner litt :)

  ReplyDelete
 7. Vannmerkene dine irriterer meg faktisk ingenting, og det er ikke verst da jeg virkelig som regel haaater vannmerker! Syns det var lite og ikke i veien, så fortsett bare med det :) Kjempe flotte bilder! Digga det nederste.

  ReplyDelete