Sider

5/10/12

Snipp snapp snute, så var eventyret ute

I morgen er siste hele dagen på Danvik. Jeg gruer meg mildt sagt til det er over. Å slutte på fhs er en merkelig greie, ikke nok med at du har bodd i en boble et helt år og blitt vant til internatlivet og alt det har å by på (både på godt og vondt. I forrige uke spilte naboen min Justin Bieber og julemusikk kjempehøyt slik at det mer som ristet i veggene her. Sier ikke mer.), men alle vennene du har fått bor på forskjellige steder i Norge, og det å "bare ta en kaffe" er liksom ikke et gjennomførbart konsept. Det kommer aldri igjen til å bli sånn som det er nå. Noen av disse folkene treffer jeg aldri mer.

I tillegg vet jeg jo ikke hva jeg vil gjøre nå. Jeg har ikke søkt på noen skoler. Det er ikke fordi jeg ikke eier ambisjoner, ikke vet hva jeg vil bli eller ikke har lyst til å studere. Jeg skal bli fotograf. Det er jo det jeg vil. Det spiller egentlig ikke noen rolle hvordan det skjer, og jeg vet vel ikke helt hva som er beste måten å bli det på heller. Jeg skulle jo egentlig gå Fotofagskolen. Og kanskje skal jeg fremdeles det, men ikke akkurat nå. Jeg har andre ting jeg vil gjøre først. Og jeg vet ikke hva som skjer med bloggen nå, når jeg plutselig ikke har modeller eller studio eller noen ting. Men det går nok fint.

Heldigvis er det mange som flytter til Trondheim, og mange er bosatt på østlandet, så da kan jeg besøke dem når jeg er i Oslo. Og jeg har familie på vestlandet også, så da får jeg truffet de som bor i Bergen også. Så det skal nok gå greit, men det blir… rart.

Nå må jeg bare finne ut hvor jeg vil bo og hva jeg skal gjøre. Jeg er litt forelsket i idéen om å bare pakke en bag og sette meg på et fly og se hvor jeg ender opp. Møte mennesker, se verden. Være litt sigøyner og fotografere og skrive. Dere vet Nirrimi? Jeg vil være Nirrimi. Men det er jeg jo ikke. Jeg er jo bare meg :)

6 comments:

 1. du kan være sunniva og bakke bagen og reise verden rundt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tror ikke Sunniva har nok penger til det egentlig! ;)

   Delete
  2. jobb først, spar opp, oppfyll drømmene dine. viktig!

   Delete
 2. Du er jo fotograf, da. Men du må bli sånn fotograf som tjener penger på det hun gjør!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hilsen fra Gro Anonymous. Velkommen hjem igjen!

   Delete
 3. Skjønner veldig godt hvordan det er! :) Dette var et fint innlegg, Sunniva, jeg ble veldig inspirert av ideen din om å bare sette seg på et fly og se hvor man ender opp. Selv har jeg såå lyst til å gjøre akkurat det....det virker som alle er så oppsatt på skoler, utdanning og karriere....hvorfor ikke se litt av verden istedenfor? Hehe.

  Og du! Det har vært utrolig givende og gøy å følge med på "livet ditt på Danvik fhs". Hvert innlegg har vært spennende, det er så inspirerende å se på bildene du har tatt, du er så dyktig!! :D

  ReplyDelete