Sider

6/6/12

Sally Mann

Jeg har ingenting å oppdatere om her. Har ikke tatt bilder på flere uker. Det å ikke ha tilgang på folk som stiller opp som modeller er kjipt, så da… gidder jeg ikke. Skulle ønske det ikke var sånn. Men jeg ser for meg at det er sånn det kommer til å være i et år framover. Deeet.. lover ikke godt for kreativiteten/hobbyen/bloggen/livet. Kanskje det stopper her. Jeg er tilbake i barndomshjemmet og disse menneskene og fjellene rundt og husene og.. alt er så tregt her. Jeg har vært ute på eventyr og nå er det over og det føles litt som å ta to steg tilbake. Hvis jeg bare kunne ha funnet ut hva jeg egentlig vil...

Jeg dro til Oslo i helga. Sally Mann skulle holde foredrag på litteraturhuset. First things first: Jeg elsker Sally Mann. Hun er en av mine favorittfotografer. Jeg hadde egentlig billett til hovedforestillingen, men så ble jeg usikker på om jeg hadde råd til å reise til Oslo, så jeg solgte den (var LITT bitter, hvis du lurte) og så et par timer etterpå så var det noen som fortalte meg at de hadde satt opp ekstraforestilling, og da.. kjøpte jeg ny billett. Det var jo et tegn. Right? …Kremt.

(Følg meg på Instagram: @sunnivatrana)


3 comments:

  1. Kom t Rørvik å æ stille opp!!! :-D ihih

    ELISE

    ReplyDelete
  2. Du er så søt <3 Hahaha. Hvis du vil komme til litt fart og spenning er det bare å ta turen til Oslo, jeg har hørt du veit hvordan du kommer deg hit :)))))))))))9999 også kan vi finne på noe ugagn!!!!!!!!11111111 Dra på eventyr og sånn, jaaaa! Sånn...en gang jeg ikke jobber, høhø.

    ReplyDelete